خشونت در خانواده پدیدهای اجتماعی است که امروزه تمامی جوامع به شدت از آن رنج میبرند. بهطوری که این پدیده در ابعاد مختلف جسمی، روحی، جنسی و مالی خود به یکی از دغدغههای مهم کشورها و سازمانهای بین المللی تبدیل گشته است. برای انتخاب سیاست و راهکارهای مناسب جهت مبارزه با این پدیده باید بررسی کرد چه عواملی در بروز این پدیده فراگیر نقش ایفا میکند. مطالعات نشان میدهد که عوامل مختلفی اعم از فردی و اجتماعی در بهوجود آمدن خشونت در خانواده مؤثر است. در این نوشتار با استفاده از روش کتابخانهای و میدانی به لحاظ گردآوری دادهها و روش نقلی و تجربی به لحاظ ماهیت روش، مشخص گردید که از جمله عوامل اجتماعی مؤثر در بروز خشونت در خانواده، برداشتهای ناصواب یا سواستفادههایی است که از گزارهها و آموزههای قرآنی درباره قوامیت مرد بر زن، جواز ضرب زوجه به هنگام نشوز و تعدد زوجات صورت میگیرد. در حالیکه عاری شدن خانواده از خشونت به عنوان یکی از غایات آموزههای اسلامی شمرده میشود.
محمدی جورکویه, علی. (1402). نقش برداشتهای ناصواب یا سواستفاده از آموزههای قرآنی در خشونت خانوادگی. دوفصلنامه علمی تخصصی تحقیقات فقه و حقوق خانواده, 1(1), 112-95.
MLA
علی محمدی جورکویه. "نقش برداشتهای ناصواب یا سواستفاده از آموزههای قرآنی در خشونت خانوادگی". دوفصلنامه علمی تخصصی تحقیقات فقه و حقوق خانواده, 1, 1, 1402, 112-95.
HARVARD
محمدی جورکویه, علی. (1402). 'نقش برداشتهای ناصواب یا سواستفاده از آموزههای قرآنی در خشونت خانوادگی', دوفصلنامه علمی تخصصی تحقیقات فقه و حقوق خانواده, 1(1), pp. 112-95.
VANCOUVER
محمدی جورکویه, علی. نقش برداشتهای ناصواب یا سواستفاده از آموزههای قرآنی در خشونت خانوادگی. دوفصلنامه علمی تخصصی تحقیقات فقه و حقوق خانواده, 1402; 1(1): 112-95.